keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Rock Around with Ollie

Niin se kehuttu ja kohuttu Robin – Frontside Ollie nousi heti ekalla viikollaan Spotifyn ykköseksi. Viime vuonna samaan temppuun ylsi ainoastaan Jare & VilleGallen Häissä.   Petri Nygård sai Selvän Päivänsä ekalla viikolla kakkoseksi, mutta muita noin kovia debyyttejä ei vuoteen olekaan näkynyt.  Robinin albumi ilmestyy neljän viikon päästä ja ainakin Anttila mainostaa sitä jo nyt kohderyhmän huomioivaan 11.95 € hintaan.  Hyvin onnistunut lanseeraus.

Viikko toi toisenkin korkealle nousseen uutuuden.  Cheek on vaihtanut levy-yhtiötä ja uuden tallin kautta ensimmäinen julkaisu on nimeltään Pyrkiny vähentää.  Ensimmäisen viikon sijoitus on 30.

Viikon isoin albumiuutuus oli Herra Ylppö & Ihmiset – Mies ja nainen, joka nousi albumilistan puolella sijalle 5.  Albumilta ylsi myös 3 ensimmäistä raitaa hittilistalle; Särö, Mies Murtuu ja Matador.   Radioissa toimiva "Mustat hevoset" ei vielä listalle noussut, ehkä olisi auttanut jos se olisi ollut albumin alkupuolella.

Muita uutuuksia tarjosivat Skrillex, Lana Del Ray sekä Nost3 & Protro. Listalta putosi puolestaan mm. Rihannan Only Girl (in the World), jolla oli takana jo 59 viikkoa.

Listan sisällä merkittävät nousut ylöspäin esittivät Flo Rida (Wild Ones), Pitbull (International Love), Labrinth, Donkeyboy, Michel Telo, Emeli Sande sekä Sean Paul.   Alaspäin hirmuloikat sekä biiseissä, että albumeissa otti Lauri Tähkä, Voice of Finlandista huolimatta tai ehkä sen takia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti