tiistai 1. marraskuuta 2011

Kukin tyylillään

Viikko toi neljä uutta biisiä listalle, korkeimpana sijalla 62 Justin Bieber-Mistletoe. Jotenkin tuntuu aikaiselta kuunnella joululauluja, mutta pikku-piiperin kaikki tekemiset kiinnostaa fanilaumaa, niinkuin pitääkin. Norjassa joulu lienee lähempänä, biisi on sijalla 8.    Nickelbackin soundilla on suosiota myös Suomessa, joten ei ihme, että When We Stand Together nousi uutuutena sijalle 71. Ruotsin Spottarissa se ehti jo TOP50:een.   Lana Del Ray pääsi sijalle 85 ja biisihän on tietty Video Games.  Biisi omaa hyvät ainekset nousta isommaksikin menetykseksi laajemmalle kohderyhmälle. Englannissa se on jo sijalla 10.  Neljäs "uutuus" on Adele, jonka vanhalta levyltä Make You Feel My Love (Album) nousee sadan kuunnelluimman joukkoon.  Uutuuksien lisäksi Rihannan Man Down nousi takaisin listalle.  Sieltä putosi tällä viikolla yli vuoden listalla viettänyt Pitbullin Hey Baby, 47 viikon jälkeen Pendulumin Witchcraft, Jennifer Lopezin I'm Into You sekä pari Chisun biisiä. 

Biisilistaa kiinnostavampi tällä viikolla on albumilista. Olihan viime viikko vuoden kovin julkaisuviikko ja Spotify antaa hyvän kuvan mitkä niistä ihmisiä kiinnostavat minkäkin verran.   Spotifyssa ei kuitenkaan mikään tapahdu niin hektisesti kuin myyntilistalla ja kansan todelliset suosikit viipyvät listalla pitkään.   Lauri Tähkän "Syyskuun kyy" ei noussut biisien listalle lainkaan, joten se lienee yksi syy siihen ettei Universal vielä albumia päästänyt spottarin mittelöihin.  Luovutusvoitto muille.
Odotetut uutuudet ilmaantuivat seuraaville sijoille:
 7.  Lassi Valtonen
17. Suvi Teräsniska
34. Popeda
41. Topi Sorsakoski
72. Club for Five
73. Kelly Clarkson
Lassin levy on saanut aikamoista suitsutusta mediassa ja uteliaisuus on herännyt monella.  Lähiviikot näyttävät mihin se riittää.  Kaikki uutuudet jäivät joka tapauksessa kauaksi Chisun menestyksestä, mutta sellaista ei varmastikaan kukaan odottanut alkutaipaleelle. Myyntilistalla järjestys ei varmastikaan tule olemaan sama.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti