tiistai 15. marraskuuta 2011

Hyvälle tarinalle on aina aikaa

Vaikka levyjen julkaisutahti on tähän aikaan vuodesta kuumimmillaan, niin Spotifyn listalta sitä ei huomaa. Toisaalta ne syksyn "isot" albumit on usein suunnattu vähemmän aktiivisille kuluttajille ja heidän suosikit ei Spotifyssa pahemmin juhli.  Listalle nousi ainoastaan kolme uutuutta.

Viikon isoin uutuus on odotettu. Nightwish – Storytime julkaistiin viime keskiviikkona isolla ryminällä ja vajaan viikon streameillä se nousi sijalle 61.  Saa nähdä miten ylös se ensi viikolla kohoaa.

Sijalle 99 nousee DEV – In The Dark.  Toiko Alexandra Stan fonisoundin hittimarkkinoille pitkäksi aikaa?  Ainakin se lienee osasyy tämän jenkkimimmin viimekeväisen biisin nousuun Suomessa.

Viikon kolmas uutuus ei edes ole uutuus.  Inna – Club Rocker feat. Flo Rida - Play&Win Radio Version  nousi listan sijalle 95.  Aiemmin biisi oli listalla sinkulta striimattuna nyt se soi albumilta.

Top 10 sai sai yhden re-entryn kun Lucenzon ja Don Omarin yhteistyö Danza Kuduro nousi takaisin kärkikymmenikköön.  Top 20 sai sekin vain yhden uuden tuokkaan ja tuon paikan ansaitsi mukavan nousun tekevä Britney Spearsin Criminal.  Top30 sijoille nousivat Korn, Nickelback sekä viikon kovimman nousun tehnyt Taio Cruzin Hangover.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti