torstai 10. marraskuuta 2011

Kornia

Suomalaisten maku ei muutu kovin nopeasti.  Viikko toi vain 4 uutuutta listalle ja niistä korkeimpana Korn peräti sijalle 35.  Yhtye saa kiittää menestyksestään varmasti myös Skrillexiä. Tuntuu, että jokainen biisi, jonka nimessä Skrillex on mukana saa tällä hetkellä siitä melkoisesti ylimääräistä nostetta.  Spotify-historiasta ei vielä Kornille löydy vertailua, sillä Another Brick in the Wall-Word Up-Twisted Transistor aikoina Spottaria ei ollut.  Tulevan levyn eka sinkku Get Up ei Skrillexistä huolimatta vielä herättänyt ihmeitä, mutta Narcissistic Cannibal nousee hyvin myös radioissa.  Toimiva veto bändiltä uudistaa soundia.

Taio Cruz on Spotifyssa jo vähän tutumpi ilmestys.  Hangover nousee sijalle 66.  Dynamite, Higher ja Break Your Heart saavat seuraakseen uuden oman hitin fiittauksien perään.

Viikon kaksi muuta uutuutta ovat kotimaista tavaraa. Lassi Valtonen-Tuhkaa ja hiekkaa sijalla 88 sekä Suvi Teräsniska-Pahalta piilossa sijalla 97.  Molemmat ovat menestyneet komeasti kaikilla mittareilla mitattuna, mutta missä viipyvät biisien TOP100 listalta albumiensa kanssa menestyneet Lauri Tähkä ja Mokoma. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti