sunnuntai 30. elokuuta 2015

Mitä tarkoitat?

Elokuun jälkimmäinen puolisko on tuonut vallan mukavasti uutuuksia listalle.  Niistä parhaan lähdön on saanut Justin Bieber, joka on virallisesti ohittanut teini-iän ja kasvanut jo 21-vuotiaaksi.  What Do You Mean?  on noussut toisena listapäivänään jo kakkoseksi ja on selkeästi miehen suurin hitti tähän mennessä.  Kolmisen vuotta sitten Boyfriend ylsi sijalle 13, joten parannus on melkoinen.

Teflon Brothersien Ay Ay Ay oli perjantain listalla jo kolmosena. Se ei ole yllätys, että Teflarit saavat uuden hitin, mutta yllättävä on biisillä vieraileva solisti; viime vuoden tangokuningas Teemu Roivainen eli Tango-Teemu.

Auroran Kaikki mitä näät on viikossa noussut sijalle 21.  Ennen tätä Auroran suurin hitti oli Se soi, joka piikkasi viime vuoden heinäkuussa pari pykälää alempana.

Isac Elliotin Lipstick on käynyt jo sijalla 13.  Kyseessä on nuorukaisen toiseksi suurin hitti, ainoastaan debyytti New Way Home on pärjännyt paremmin piikatessaan sijalla 2.

Parin viikon aikana listalle nousseista edelleen hyvässä nosteessa ovat seuraavat
29 Avicii - For a Better Day
40 Macklemore & Ryan Lewis - Downtown
57 Asa & Anna Puu - Taulu
65 Redfoo - New Thang
75 Cash Cash - Devil
81 OMI - Hula Hoop
84 Little Mix - Black Magic
90 Iisa - Kukaan ei oo kenenkään
100 Lucas - Aurinkoo
Näistä ehkäpä mielenkiintoisin on Lucas, joka sai ekan biisinsä saman tien TOP100 listalle.  Pari viikkoa sitten kukaan ei ollut nuoresta kaverista kuullutkaan ja nyt Kasmirin tasoiset sankarit jakavat kehuja.

2 kommenttia:

  1. Mirrors-niminen kappale oli kyllä suosittu Spotifyssa, mutta toisen Justinin (Timberlake) esittämänä. Bieberillä ei taida olla sen nimistä kappaletta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, olipa tyhmä lapsus rivien sekoittamisessa. Korjasin tekstin.

      Poista