sunnuntai 9. elokuuta 2015

Ihanaa

Viikko toi TOP50:een kolme uutuutta.  Tiistain listalle ylsi Demi Lovaton ajankohtainen Cool for the Summer.  Kyseessä on nuoren neitokaisen ensivisiitti Suomen TOP50:een. 

Torstaina 6.8. oli sitten Robin Schulzin vuoro.  Viime vuoden huhtikuussa Schulzin mixaus Mr. Probzin Waves -biisistä nousi sijalle 3 ja oli listalla peräti 350 päivää.    Prayer in C mixaus nousi elokuussa ykköseksi asti ja viihtyi kärjessä 19 päivää.  Olisi ollut huomattavasti pidempäänkin ellei Haloo Helsingin Beibi olisi kisannut paalupaikasta samaan aikaan.   Neljä kuukautta myöhemmin Sun Goes Down oli sijalla 17 ja toukokuussa Headlights kohosi sijalle 14.  Nyt on uuden hitin aika ja listalle nousee Sugar.

Perjantain listalle nousikin sitten todella odotettu uutuus.  Chisun Ihana aloitti tuolloin sijalta 10, mutta romahti seuraavana päivänä peräti 26 pykälää.   Chisu oli viimeksi TOP50:ssä kolmisen vuotta sitten Kolmas pyörä -sinkullaan.  Mun koti ei oo täällä tai Baden Baden -biiseistä on jo sen verran aikaa ettei mulla niistä Spotify dataa ole, mutta vuonna 2011 Kohtalon oma, Minä ja mun pää sekä Sabotage olivat kaikki TOP10 menestyksiä.  Parhaiten nenestyi Kohtalon oma, joka piikkasi sijalla 2 ja vietti TOP100:ssa 52 viikkoa.  En jaksa uskoa toisen päivän romahduksen jatkumiseen, vaan eiköhän Chisu tulevina päivinä radioiden avustamana nouse Spotifyssakin takaisin kärjen tuntumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti