lauantai 26. heinäkuuta 2014

TV:n voima

Mielenkiintoista seurata miten eri tavalla eri artistit hyödyntävät isojen TV-ohjelmien tuomaa julkisuutta.  Se isoin on tietty ollut Vain Elämää, jonka ekalta kaudelta Cheek nousi stadionille, Kaija Koon comeback sai lisävoimaa, Jonne Aaron siirtyi iskelmälliseen suomipoppiin, Erin sai lisänimeä soolouralleen,  Katri Helena pysyi Katri Helenana, Jari Sillanpää pysyi Jari Sillanpäänä ja Neumann nousi sen jälkeen tahattoman komiikan kulttisarjaan huikealla Facebookissa -biisillään.

Toiselta kaudelta on vielä liian aikaista sanoa kaikista, mutta Anna Abreun valinnat ihmetyttävät.  Ohjelman jälkeen oli vielä hittihakuisuutta JVG:n kanssa, mutta sen jälkeen kieli vaihtui takaisin englanniksi.  V -albumi aloitti kakkosena, mutta sen jälkeen romahti jo parissa päivässä ulos TOP10:stä. Lahjakkaalle artistille ohjelma antaa loistavan paikan uran käännekohtaan, mutta Annan puolesta toivon ettei niin käynyt. Sillä suunta olisi nyt väärä.

Annalle pedatun paikan uutena eturivin suurena naisartistina näyttääkin ottavan Diandra.  Tähdet Tähdet -ohjelman toi Diandran esiin taitavana, monipuolisena ja ennenkaikkea sympaattisena tulkitsijana.  Idolsvoiton jälkeen Outta My Head ylsi vaivoin sijalle 42 ja se pysyi listalla ainoastaan 12 viikkoa.  Tähdet -ohjelman jälkeen kieli vaihtui suomeksi, eka uusi sinkku oli nerokkaasti nimetty Paha Poika.  Sympaattisen imagon rinnalle tuli salaperäisyyttä ja kansan uteliaisuus heräsi.  Biisi oli 6 päivää Spotifyn ykkösenä ja tähän mennessä se on ollut 33 päivää TOP3:ssa.  Eikä tarina varmastikaan jää tähän.

Niin ja Tähdet Tähdet -ohjelman "voittajahan" oli Jari Sillanpää.  Hän taitaa nousta ainakin tahattoman komiikan kulttisarjaan huikealla Malagaan -biisillä.

  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti