tiistai 29. lokakuuta 2013

Tyyntä myrskyn edellä

Tällä viikolla ei uutuuksilla juhlita biisilistalla.  Eminem - Survival nousee sentään uutena mukaan, mutta sen lisäksi ainoastaan Haloo Helsinki! - Carpe Diem tuo uutta väriä listalle.   Sekin ehti olla jo viime talvena listalla 9 viikkoa HH:n albumin julkaisun yhteydessä, mutta nyt radiohitteyden myötä listoja tullee melkoisesti lisää.

Monella tutulla nimellä tuntuu olevan vaikeuksia tällä hetkellä yltää TOP100 sijoitukseen.  Missä viipyy esim. Lady Gaga, Justin Bieberit ja ennen kaikkea Vain Elämää -biisit.  Tänä vuonna on Vain Elämää -biisejä julkaistu paljon nihkeämmin kuin viime vuonna ja todennäköisesti menestymisen paineet kasataan itse albumille, jolloin biisit nousevat myös Spotifyssa.  Tuskin viime vuoden malliin, mutta joka tapauksessa yhdessä joulubiisien kanssa myrskyn lailla.

Viral 50 -lista sitä vastoin elää joka viikko nopella tahdilla.   Uusi PMMP nousi ykköseksi, uusi Petri Nygård sijalle 5.  Viidestäkymmenestä biisistä ainoastaan 8 oli mukana edellisellä viikolla.  Ehkä parhaiten listan nopeuden näyttää ikävällä tavalla Lou Reed.  Myöhään sunnuntaina uutisoitu kuolema ehti nostaa 3 Lou Reed -klassikkoa TOP20:een.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti