torstai 10. lokakuuta 2013

Cheek ja Jenni dominoivat

Cheekin valtakausi ei pääty, mutta Vartiaisen Jenni saa vähintäänkin perintöprinsessan tittelin. Listalla on nyt 15 Cheekin biisiä ja 11 Jenniä. Kun yli neljäsosa listabiiseistä kuuluu pelkästään kahteen projektiin, niin kyllähän se vaikuttaa muiden listasijoihin melkoisesti.  Mutta tämä on hyvää totuttelua siihen mitä on jälleen tulossa.  Viikolla 51 / 2011 listalla oli 47 joulubiisiä.  Vuotta myöhemmin joululauluja mahtui mukaan vain 29 kpl, mutta samalla listalla oli edelleen 20 biisiä Vain Elämää -ohjelmasta. Eiköhän vastaavaa dominointia ole jälleen tulossa.

Albumilistalle ilmaantuu isoja nimiä; Jenni Vartiaisen Terra sijalle 2 pelkillä viikonlopun kuunteluilla.   Robin-Boom Kah aloittaa sijalta 9.  Kyseessä on jo Robinin kolmas TOP10 albumi, mutta ykköseksi hän ei ole yltänyt vielä kertaakaan. Tuskin käy niin nytkään, sillä Cheek ja Jenni ovat liian liitävässä lennossa.

Veronica Maggio on uutena sijalla 49 ja pikkuisen sitä alempana on melkoisesti palstatilaa niin meillä kuin muuallakin saaneet Miley Cyrus (60), Egotrippi (62) sekä vuoden toisen albuminsa julkaissut Justin Timberlake (62).

Uusien tieltä väistyy tällä viikolla poikkeuksellisen pitkä-aikaisia ystäviä.  Syyskuun alussa vuonna 2011 nousi David Guettan Titanium biisilistalle.  Vuoden 2012 joululaulu-vain elämää ruuhkassa se luovutti listapaikkansa yhdeksi viikoksi, mutta kaikkiaan sillä on kasassa 108 viikkoa.  Tuota ennätystä ei vähään aikaan rikota.

Albumien puolella sanomme näkemiin mm. Pariisin Kevään Astronautille, jolla on re-entryjen kanssa kasassa 113 viikkoa.   Toissa vuonna 14 viikkoa ykkösenä ollut JVG-Mustaa kultaa joutuu myös poistumaan takanaan 126 viikkoa.   Bruno Marsin Doo-Wopsilla viikkoja on muisteltavaksi 138 kpl. Hurtsin Happiness -albumista on listalla ollut normaalipainos sekä myöhemmin deluxe-versio.  Niillä on yhteensä mun tilastoissa 141 viikkoa ja albumi oli jo ollut listalla muutaman kuukauden kun aloitin seurannan marraskuussa 2010.   Osa näistä albumeista palaa varmasti takaisin, joten hyvästejä ei kannata jättää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti