tiistai 6. elokuuta 2013

Titanium 100

5.9.2011 alkavalla viikolla nousi Spotifin biisilistalle uutuutena sijalle 87 David Guettan Titanium.  Tällä vikolla biisille tuli täyteen 100 viikkoa. Mun tilastoista ei toista noin pitkä-aikaista löydy ja tuskin vähään aikaan tuleekaan.  Toiseksi vanhin biisi tämän viikon listalla on Cheekin Syypää sun hymyyn, jolla on kasassa 68 viikkoa.

Tällä viikolla listalle nousee 4 uutuutta ja niistä korkeimmalle metallisuosikki Avenged Sevenfold-Hail to the King.  Biisilistalla heitä ei ole näkynytkään vuoden 2010 jälkeen.

Olly Murs-Dear Darlin' on toiseksi kovin tulokas.  Olly kävi keikalla Porin Jazzeilla ja Satakunnan Kansan mukaan tulos oli lähes dingoaikojen kiljuntaa.  Alkuvuodesta Troublemaker hätyytti täälläkin TOP10 sijoitusta ja albumikin nousi tällä viikolla TOP30:een.

P!nk-True Love nousi sekin listalle eli tällä viikolla on kolme biisiä listalla The Truth About Love -albumilta.  Ensimmäinen lohkaisu Blow Me (One Last Kiss) on sentään jo joutunut luopumaan listasijoista, mutta Try ja Just Give Me a Reason sinnittelevät mukana.
 
Viikon neljäs uutuus on sekin tuttu menestyjä; Rihanna-Right Now.  Keikan kunniaksi myös vanhempi Loud -albumi nousee takaisin listalle.  Albumi on siitä poikkeuksellinen, että siitä on listalla ollut 5 eri versiota.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti