tiistai 8. tammikuuta 2013

Teflon Love

18 joulubiisiä ja 22 joulualbumia lentää ulos listalta.  Joulun taika katosi jälleen, mutta eiköhän nuo Whamit ja kumppanit jälleen vuoden lopulla nouse listalle takaisin.

Tähän aikaan vuodesta listalle nousee melkoisesti re-entryjä, mutta onhan sitä muutamia uutuuksiakin mukana.  Niistä korkeimmalle (nr.60) nousee Teflon Brothers - Seksikkäin jäbä. Biisillä vieraileva Stig on jo tuttu nimi nykylistoilla, mutta sitä vastoin toinen vierailija Meiju Suvas on melkoisen harvinainen näky kaikilla listoilla, varsinkin Spotifyssa.

Sijalle 63 kohoaa Avicii-I Could Be the One.   Aviciin isoin hittihän on ollut Levels ja se oli koko viime vuoden kuudenneksi suurin Spotify hitti.  Biisi nousi tällä viikolla myös takaisin listalle ja sillä on viikkoja takana jo 54.

Pitbull - Feel This Moment aloittaa sijalta 72.  Biisissä vieraille Christina Aguilera ja siinä on maukkaasti hyödynnetty A-Han "Take on Me" -klassikkoa.  Viime vuonna Pitbull onnistui saamaan TOP100 listalle 6 biisiä ja niille kertyi vuoden aikana listaviikkoja yhteensä 147.  Kunnioitettava saavutus,

Lisää uutuuksia löytyy sijalta 74.  J.Karjalainen - Mennyt mies on saanut aikaan uskomatonta pöhinää niin median puolella kuin normikuluttajien facebook-postauksissa.  Itse en muista koskaan nähneeni yhdestä biisistä niin monia postauksia.  Puskaradio on edelleen se paras radio.

Marina & The Diamonds - How to Be a Heartbreaker on varmastikin ollut pitkään nippa nappa TOP100:n alapuolella.  Radioissa se on soinut kolmisen kuukautta ja on radiolistallakin edelleen TOP50 menestys.  Spotifysijoitus on 87.

Sijalta 88 aloittaa Englannissa ykköseksi ehtinyt Labrinth-Beneath Your Beautiful.  Yksi biisin menestyksen isoista ansioista on varmastikin vierailevana solistina säkenöivä Emeli Sande. Labrinthin Electronic Earth -albumi on sekin ollut Spotifyn listalla jo 16 viikkoa.

Sijalta 91 aloittaa nousunsa Irina-Koko kuva.   Irinan edellisestä hitistä on jo jonkin aikaa vierähtynyt, mutta odotus ei ole ollut turhaa.  Iskelmäradion soittojen vähyys piti biisin radiolistalla ainoastaan kakkosena, mutta joka tapauksessa iso hitti on jälleen syntynyt.

Tamperelaishuumorräppiä tajoaa Majuri-Kato ny äijjää sijalta 93.  Genren kliseet on onnistuttu saamaan hyvään järjestykseen ja tämänpäivänkarvanoppapoppi tulee soimaan monissa kotibileissä pitkin talvea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti