tiistai 22. tammikuuta 2013

Ihmeiden aika on aina

Pikku hiljaa pääsee musiikkivuosi 2013 vauhtiin ja uutuksia pullahtaa ulos myös isoilta nimiltä.  J. Karjalaisen Mennyt Mies aloitti comeback aallon ja biisi nousee jo sijalle 13.  Uusi David Bowie -sinkku tuskin Spotifyn listalle yltää, mutta sehän ei ole Bowien vika.  Justin Timberlaken comeback sinkku nähtäneen listalla puolestaan ensi viikolla.  Bad Religion ei ole ollut aivan yhtä kauaa poissa, mutta uuden levyn ympärillä on yllättävän hiljaista vaikka ottaa huomioon edellisten albumien hiipuvat menestykset.

Hurts yhtyeen uutukainen Miracle on viikon isoja uutuuksia ja se aloittaa sijalta 87.  Yhtyeen debyyttialbumi kuuluu suuriin Spotify menestyksiin ja kuinkas ollakkaan, se nousee myös samaan aikaan takaisin listalle.  Happiness abumista sekä originaaliversio, että nykyinen deluxe edition ovat molemmat viettäneet yli vuoden Spotifyn albumilistalla.

Ison nousun listalla tekee Kunigas Pähkinä & Setä Tamu (nr.4) ja se alkaa näyttämään jopa seuraavalta listaykköseltä. Toinen mahtiloikan tekijä on sijalle 14 kiipeävä Teflon Brothers.

Onko euroviisubuumi syttymässä?  Viime vuotinen UMK-albumi viipyi listalla vaivaiset 3 viikkoa, mutta UMK-Uuden musiikin kilpailu 2013 on albumilistalla jo sijalla 20. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti