keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Rahaa palaa vähän aikaa

Viime viikko oli meille Spotifylistoja seuraaville tuskaista  aikaa. Koko viikolla palvelu ei saanut listojaan valmiiksi,mutta jonkinlaista dataa saivat sentään toimitettua viralliselle sinkkulistalle.  Ainakin Singlelista näytti siltä kuin Spotify olisi mukana.

Kesä on kotimaisten hittien kulta-aikaa. Syksyn lähestyessä kotimaiset vaistyvät ulkomaisten tieltä ja tällä hetkellä TOP100:ssa vain 33 biisiä on suomalaista alkuperää.  Kahden viime viikon aikana ainoastaan yksi kotimainen uutuus on yltänyt listalle eikä sille varmastikaan kukaan veikkaa pitkä-aikaista paikkaa hittikartalle.  Kyseessä on Saunalahden hyvin uponnut markkinakikka;  Kristal - Rahaa palaa ja se on nyt sijalla 55.  Ei ihme, että uteliaita kuuntelijoita on riittänyt, sen verran paljon tapauksesta on kirjoiteltu.

Isoja biisejä on sitä vastoin pudonnut pois.  Flo Rida-Good Feeling ehti olla listalla viikkoa alle vuoden, mutta Jukka Poika - Silkkii oli mukana peräti 66 viikkoa ennen kuin nyt joutui väistymään.  Ainoastaan Adele-Rolling in the Deep rikkoo tällä hetkellä tuon viikkomäärän. Sillä on viikkoja kasassa 83 ja tämän hetken sijoitus on 74.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti