maanantai 21. joulukuuta 2015

Joulun soittolistat

Spotifyssa on tällä hetkellä kova kamppailu joulubiisien kesken ja mielenkiintoista nähdä nouseeko Mariah Carey jouluaaton striimien ykköseksi niinkuin viime vuonna tapahtui.  Suosituimmat soittolistat auttavat meitä löytämään ne rakastetut helmet ja uudet jouluisat tuttavuudet.  Tänä vuonna suosituimmat suomalaiset joulusoittarit näyttävät olevan kolmen majorin suurimmat joululistat:

Joulupukkin suosikit-It's Christmas
Sonyn listalla on tilaajia 13 189 ja suurimmat vetonaulat ovat Mariah Carey ja Wham, unohtamatta tietenkään Elvistä tai Celine Dionia.

Digster Merry Xmas
Universalin listalla on tilaajia 9 745.  Edelliseen verrattuna artistit ovat enemmän tämän päivän Biebereitä ym. mutta perinteisempääkin on mukana mausteeksi.

Joulusoittolista
Warnerin listalla on tilaajia 9 418.  Michael Bublen ja Suvi Teräsniskan varaan rakennettu lista poikkeaa muista siinä, että kokonaisuuta ei ole parannettu yhdelläkään muun levy-yhtiön kappaleella.

Suomen Spotifyn kasaamat soittolistat, kotimaiseen keskittyvä Rauhallista joulua (3372 tilaajaa) sekä popimpi Parhaat joulubiisit (3971 tilaajaa) tulevat varmasti kasvattamaan saldojaan vielä viimeisinä päivinä melkoisesti.

Näiden lisäksi on vielä monia muita, varsinkin maailmalla tehtyjä suosittuja soittareita esim. Spotifyn oma Christmas Pop (456 386 tilaajaa).  Näistä jokainen voi valita omat suosikkinsa tai näiden avulla koota omaan jouluun sopivan paketin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti