sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Viidenkympin villitys

DJ Snaken ja Lil Jonin Turn Down for What oli viime vuonna listalla peräti 186 päivää piikaten sijalla 17.  Tällä viikolla Snake nousi AlunaGeorgen kanssa You Know You Like It -biisilläkin viimein TOP50:een ja kohosi saman tien sijalle 30.

Fifty Shades of Greyn avulla hittiytynyt The Weeknd nosti Can't Feel My Face -biisin jo sijalle 32, Earned It -leffabiisihän piikasi Snaken edellisen tavoin myös sijalla 17.

Shaggyn Habibi Love (I Need Your Love) kärsi pitkään kahdesta eri versiosta TOP100:ssa, mutta nyt Habibi näyttää vetävän pidemmän korren kokonaan englanninkielisestä I Need Your Lovesta. Biisin listatarina on aika tyypillinen. Se viihtyi pitkään sijoilla 51-60 ja ylitettyän rajan nousua tuli saman tien hyvää vauhtia; sijoitus tällä hetkellä 29.

Roope Salminen & Koirat ovat saaneet Madafakin Darrasta ansaitsemansa ison hitin.  Biisonit ei sitä vielä ollut ja Reissumies jäi sekin listalla sijalle 63, mutta sitä vastoin Darra on jo neljäntenä listapäivänään sijalla 13.

Vuoden epäonnisin biisi Suomen Spotifyn biisilistalla on eittämättä Fifth Harmonyn ja Kid Inkin Worth it.  Striimausmäärät nousisivat sen verran sukkelaan biisin yltäessä TOP50:een, mutta tuo näyttää jäävän niukasti rajan alle.  Kyseinen biisi on ollut kaikkien todennäköisyyslaskelmien vastaisesti sijalla 51 jo kaikkiaan 48 päivää ja sijalla 52 vielä lisäksi 7 päivää. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti