lauantai 8. marraskuuta 2014

Tietysti elämää.

7.11. julkaistiin 2 Vain Elämää albumia eli saatavissa on nyt kauden kaikki 42 nostalgista soolobiisiä.  Edellisvuosina levyt on julkaistu parin viikon välein, mutta verrataan nyt tilanteita siitä huolimatta.   Biisilistalla on tällä hetkellä 23 Vain elämää biisiä, viime vuonna parhaimmillaan (29.11) niitä oli mukana 21.  Kaksi vuotta sitten ensimmäisellä kaudella listalla oli parhaimmillaan 35 biisiä, vaikka tuolloin listat olivatkin viikottaisia päivälistojen sijaan.

Tämän kauden artisteista Elastinen on ainoa, joka on saanut kaikki tulkintansa listalle. Vesalan Paulan versio Jennin Kiittämätön biisistä ei vielä ole noussut TOP100:an, mutta muut 5 ovat jo mukana.

Toisinpäin tarkisteltuna parhaiten biisintekijänä on onnistunut Toni Wirtanen, sillä muiden versioimat 6 Apulanta klassikkoa ovat kaikki listalla.   Toiseksi suosituimpia ovat olleet PMMP:n (Paula Vesalan) biisit, joita listalla on 4 kpl.

Jos antaa pisteen listalla olevasta omasta biisistä ja omasta tulkinnasta, niin tilanne on tällä hetkellä;
Toni Wirtanen, Paula Vesala, Elastinen 9
Paula Koivuniemi, Samuli Edelmann, Vesa-Matti Loiri 5
Jenni Vartiainen 4
Toni, Paula V ja Elastinen olivat kauden isot menestyjät, mutta mitä johtuu, että aiemmin Spotifyssa mukavasti menestynyt Jenni Vartiainen on nyt pärjännyt kaikkein heikoiten?

Ai niin, jos joku ei arvannut, niin albumit ovat listalla sijoilla 1 & 2.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti