sunnuntai 17. elokuuta 2014

Haloo Robin

15.8. oli alkavan syyskauden ensimmäinen kova uutuuspäivä kun kaksi tuttua Spotifysuosikkia Robin ja Haloo Helsinki! julkaisivat molemmat uudet singlensä, mutta vaikea sanoa kumpi veti loppujen lopusi pidemmän korren. 

Robin-Parasta just nyt aloitti Spotifyssä sijalta 9 ja Haloo Helsinki!-Beibi puolestaan sijalta 15.  Käytännössä se tarkoittaa, että striimimärien ero lienee ollut 6-7000 kpl.  Robinin video julkaistiin YouTubeen vasta lauantaina, mutta Haloo Helsinki saavutti siellä perjantaina yli 30000 katselua.  Mikäli niistä neljäsosa olisi kuunnellut biisin Spotifysta, niin HH olisi ollut Robinin edellä.  Perjantain albumilistalla Haloo Helsingin 1½ vuotta vanha Maailma on tehty meitä varten nousi sijalle 13 ja Robinin lähes vuoden takainen Boom Kah puolestaan sijalle 21. 

Sekä Robin, että Haloo Helsinki! onnistuivat odotuksiin nähden mielestäni mainiosti, mutta entäs sitten viikkoa aiemmin pelin avannut Cheek.  Flexaa ei ole vieläkään yltänyt listan kärkeen, joka on kuitenkin ollut Cheekin uutuuksille se tutumpi paikka ja Äärirajoille on nippa nappa TOP10:ssä.  .

Ulkomaisella puolella Spotifyssa on 2 suursuosikkia yli muiiden; David Guetta ja Pitbull.  Guettalla on tällä hetkellä kolme biisiä listalla, mutta Pitbullilla nousee mukaan nyt neljäs.  Uutuusalbumin raitojen avulla on monikin päässyt samaan, mutta tässä on kyseessä erillliset singlejulkaisut; Timber, We Are One (Ole Ola), Wild Wild Love sekä nyt uutuutena mukaan tuleva Fireball.  Pitbullin Timber nousi tällä viikolla viimeisten 12 kuukauden suurimmaksi Spotify -hitiksi.   Kahdentoista kuukauden suurimmat hitit löytyvät Spotify viimeiset 12kk TOP100 -soittolistalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti