lauantai 31. toukokuuta 2014

V ja Metallica

Anna Abreu yllätti mukavasti yltämällä ensimmäisenä päivänä V -albumillaan peräti sijalle 2.  Annan edellinen albumi Rush ei kuitenkaan päässyt sijaa 8 kokeammalle, mutta on viettänyt TOP 100:ssa joka tapauksessa 316 päivää.

Vitosen eka sinkku Ra-ta-ta-ta piikkasi huhtikuussa sijalla 28, Rushin isoin sinkku Hysteria ylsi sijalle 19 ja Redraman kanssa tehty Worst Part is Over oli sekin parhaimmillaan sijalla 29.  Ainakaan isompi hitti ei vienyt albumia nyt korkeammalle eli onko kyseessä kuitenkin Vain Elämää -diggarien odotukset uudesta Annasta.   Tuolle yleisölle albumit ovat aiemminkin olleet hittejä tärkeämpiä.

Viikon muita listalle nousseita uutuusalbumeita ovat
Justimus - Wunderboy (25)   YouTubesta ja TV-sarjastaan tutut amispopparit valloittavat samalla tavalla kuin esim. Hausmylly aikoinaan.

Chebaleba - Ottaa tyypit (36)  Monsp -levymerkin albumit tuntuvat nousevan mukavasti ensimmäisinä päivinä, mutta ovat yleensä kadonneet samaa vauhtia.  Toki mm. JVG ja Karri Koira ovat tuossa suhteessa poikkeuksia.

Gracias - Elengi (44) Graciaksen EP ilmestyi jo vuonna 2011, sen jälkeen albumi JTT:n kanssa ja nyt ylletään jo listalle.   EP:n HKI -biisi kuullostaa edelleen asialliselle.

Austin Mahone - The Secret (92)  "Texasin Justin Bieber" on kerännyt Spotifyssa miljoonia strimejä ja pikku hiljaa huomataan myös Suomessa.


Metallican Suomen vierailu nosti listalle 4 albumia, jotka piikasivat torstaina;
27. Metallica
65. And Justice for All
76. Master of Puppets
83. Ride the Lightning
Spotify-menestys ei ihan Justin Timberlaken luokkaa, mutta bändi onnistui paremmin kuin Robbie Williams.  Nyt odotellaan Aerosmithin ja Miley Cyruksen keikkojen antia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti