lauantai 5. huhtikuuta 2014

SLK

Albumilista vaihteeksi sekosi.   Ellie Goulding, Macklemore ja Imagine Dragons saivat viimein albumiensa toiset versiot ulos ja jäljellejääneet ottivat aimoharppaukset ylöspäin.  Mutta samaan aikaan mm. Lorde ja Frozen soundtrack tuplasivat edustuksensa. 

Albumilistan paras uutinen on se, että Stam1na siirtyi käännynäisten joukkoon ja viimeisin tuotos SLK tuli koko kansan kuultavaksi.  Listasijan 48 edestä sitä kuunneltiinkin, vaikka iso osa faneista ei sitä osannut nyt odottaakaan.

Viimeiset 1½ viikkoa ovat tuoneet 5 uutuutta biisilistalle.  Niistä korkeimmalla on  tällä hetkellä lähen Pääkköset-Raptori-jatkumo Justimus-Wunderboy, joka on kohonnut jo TOP 30:een.   2010-luvun suuri rytmikone on puolestaan tuonut Skrillex-Recess -biisin TOP40:een.  

Sijalla 58 on ihan tuoretta verta.   Ihastuttava Aurora-Eilisen aurinko pärjää ainakin tällä hetkellä miespuolista kolleegaansa Jukka Poikaa paremmin, jolla edelleen näyttää olevan vaikeuksia nousta takaisin listamenestyjien joukkoon Spotifyssa.

Lady Gagan tuottajana mainetta saanut ranskalais-DJ omaa samaa asennetta mitä Prodigy aikoinaan ja olikin vain ajan kysymys koska DJ-Snake - Turn Down for What singahtaa listalle. Muutama kuukausi siihen meni, mutta eiköhän tämä ole vasta alkua.

BlasterJaxxia diggaa mm. David Guetta, Tiesto, Hardwell ja Afrojack, joten ei ihme, että Suomestakin löytyy diggareita niin, että Blasterjaxx-Faith nousee listalle.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti