sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Uusi vuosi, uudet kujeet

Uuden vuoden uudet hitit vielä odottelevat listalle nousua, mutta tietenkin jotain tapahtuu.  OneRepublic-Counting Stars nousi ykköseksi.  Siihen antoi ison avun fakta, että syystä tai toisesta Pitbull-Timber oli pari päivää poissa Spotifysta, mutta nyt näyttää tulleen takaisin. 

TOP10 on saanut viikossa pari uutuutta;  Hobitti -leffasta tuttu Ed Sheeran-I See Fire sekä A Great Big World-Say Something, jolla vierailee hyvin onnistuvia fiittauksia tekevä Christina Aguilera.

Isoin asia on joka tapauksessa listauudistus, jota olemme odottaneet pitkään. Tai ainakin se näyttää tapahtuneen viikko sitten ja pakko on pikku hiljaa uskoa sen olevan totta.  Tammikuun kolmannen päivän listalta putosivat pois kaikki tuplakappaleet ja jäljelle jääneet nousivat ylöspäin .  Aiemminhan listalla näkyi erikseen mikäli ssamaa biisiä oli kuunneltu esim. sinkulta ja albumilta.  Ehkä se isoin hyötyjä tuosta tällä hetkellä on OneRepublic, joka ei olisi vielä ykkösenä mikäli albumin eri painoksilta kuunnellut tilastoitaisiin vanhan mallin mukaan eri sijoille.  Parempi näin.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti