torstai 19. heinäkuuta 2012

Rakkaudesta

PMMP:n Rakkaudesta ilmaantui muutaman viikon viiveellä Spottariin ja ekan viikon sija albumeissa on 12.  Vähemmän Spotifylistoja seuranneet voivat pitää sitä vaatimattomana, mutta se on itse asiassa erittäin hyvä.  Vertailukohtia parista muusta myöhemmin Spottariin julkaistuista albumeista ja niiden ekan viikon listasijoista; Lauri Tähkä-Polte (71), Adele-21 (66).   Mikäli albumia ei Spotifysta ole saatavissa, niin moni innokas fani hankkii albumin MP3 -muodossa jolloin sitä pystyy kuuntelemaan Spottarista automaattisen local file toiminnon avulla.  Mikäli failia tai linkkauksia ei poista, niin kyseiset kuuntelut eivät rekisteröidy Spotify kuunteluiksi, vaikka levy sinne myöhemmin ilmaantuisikin ja tämä tietty heikentää monessa tapauksessa listasijoja Spotifyn TOP-listoilla.

Viikon toinen albumiuutuus on Voice of Finland voittaja Mikko Sipolan Making a Sound.   Ekan viikon sija on 61.  Syystä tai toisesa VoF ei tahdo saada menestyksiä aikaan.  USA:ssa ekan kauden voittaja ei muistaakseni yltänyt albumillaan edes TOP100 listalle.

Biisien puolella korkeimmalle nousi Chris Brown - Don't Wake Me Up (nr. 74).  Biisin sinkkuversio ehti jo käväistä listalla, nyt on kyseessä albumilta soiva versio.

Sijalle 88 nousee Idolsista tuttu Diandra-Outta My Head.  Diandra häviää aika monta pykälää koska syystä tai toisesta levy-yhtiö ei ole linkannut sinkku- ja albumiversioita yhteen.  Listalla on sinkku.

Sijalla 95 on viikon kolmas uutuus; Samuli Putro-Olet puolisoni nyt.  Biisi on esimakua Samulin kolmannelta soololevyltä, joten Zen Cafen comebackia ei kannata haaveilla tapahtuvan ihan lähiaikoina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti