torstai 21. kesäkuuta 2012

Lämpöö ja Limaa

Viikko toi viisi uutuutta TOP100 listalle.  Brädi on tullut monille tutuksi Cheekin taustajoukoista ja nyt Lämpöö kosiskelee kesähitin etsijöitä. Sija 63 on hyvä alku ja tähän aikaan vuodestahan yleensä lämpö nousee.

11 pykälää alemma aloittaa NRJ:llä hyvin soinut Gusttavo Lima - Balada.  Brasilialaiskaverin biisi on lähes suoraa jatkoa Michel Telón Ai se eu te pego -hitille.  Ja mikäs siinä kun Micheliltä ei uutta näytä löytyvän, niin otetaan kaveri avuksi.

PMMP-Rakkaalleni yltää sijalle 90.  Paula ja Mira tulevat varmastikin olemaan kesän suurimpia menestyksiä monilla eri mittareilla, syystäkin.   

PistePiste - Elän sut uudestaan (nr.98) on herättänyt huomiota ääntämisellään ja kyllähän suomenkieli taipuu näinkin.  YleX:n lanseeraama "Suomen Bruno Mars" -titteli herättää sekin samalla tavalla ristiriitaisia tunteita.

Aura Dione - Friends  (nr.100) on mm. YleX:stä tutuksi tullut ystävyyttä ylistävä tanskalaisveisu ja onhan se ollut hitti myös mm. Saksassa.

Kokonaisuudessaan listat ovat edelleen JVG:n juhlaa; ykkösenä biiseissä, albumeissa ja artisteissa. Tuosta on vaikea laittaa paremmaksi.

1 kommentti: