keskiviikko 21. joulukuuta 2011

Buble nousee edelleen

Niin sitä kävi, että Michael Bublé sai ne puuttuvat joulubiisinsä Top100-listalle.  Mukana on siis 16 Bublé biisiä eli yksi enemmän kuin Chisulla oli parhaimmilllaan aiemmin tänä vuonna.  Myös 2 Suvi Teräsniskan joulurallia nousi listalle, joka sisältää nyt 25 joulubiisiä, yhden enemmän kuin vuosi sitten.  Nouseeko Loiri tai John Lennon vielä ensi viikolla mukaan ?

Nickelback nousi takaisin kärkeen niin kuin viikko sitten veikkasin. Nyt ykkösenä on albumilta kuunneltu versio, joka nousi paalupaikalle sijalta 17.  Sinkkuversio romahti 51 pykälää sijalle 55.  Toinen vastaava liike kuuluu Kornille.  Albumiversio nousee "uutena" sijalle 35. Sinkku putosi sijalta 20 kokonaan pois listalta.

Varsinaisia uutuuksia listalle nousee 4, isoimpana Pariisin Kevät - Saari.  Samalla Arton poppoon edellinen albumikin nousee takaisin albumien listan puolivälin yläpuolelle. 

Lord Est - Vuosi vaihtuu
on viikon toiseksi korkein uutuus. Nostaako tämä biisi Sonmoro Senjoro -albumin sellaiseksi menestykseksi mitä Reggaerekka antoi odottaa ?  

Kyllä maailmaan aina yksi uusi poikabändi mahtuu.  One Direction - What Makes You Beautiful alottanee uutta menestystarinaa meilläkikn.  Alunperin Englannin X-Factorista noussut viisikko on ehtinyt nousta ykköseksi myös Ruotsissa, joten menestystä meilläkin on helppo ennakoida.

Se viimeinen uutuus on neljäs lohkaisu Pittbullin Planet Pit -albumilta.  Chris Brownin kanssa tehty International Love tullee nousemaan mukavasti tulevina viikkoina. Kuluvan vuoden laskelmissa, Pitbull on Spotifyn neljänneksi isoin listanimi Suomessa, edellä ainoastaan Jare & VilleGalle, David Guetta ja Rihanna.  Eikä tuossa ole edes laskettu mukaan Pittbullin fiittauskia Jennifer Lopezin ja monien muiden biiseillä.

Muita isoja muutoksia listalla ei ole, ensi viikolla mukaan mahtunee ainakin "vävypoikamme" Adam Lambert.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti